1 847 2

Ким Кардашиян обсебена от ... халати

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ким Кардашян краде халати от баните на хотелите, в които отсяда. Съпругата на Кание Уест призна, че от време на време взима пухкавите аксесоари за баня, особено когато отсяда в едни от най-скъпите хотели в света.

„Едно от любимите ми неща при отсядането в хотели са големите, меки бели халати, които слагат в стаите. Всеки, който е пътувал с мен знае, че съм обсебена.“, сподели Ким в личния си блог.

„Дори ще призная, че понякога ги взимам от любимите си хотели, защото буквално имат най-добрите“, продължи съпругата на рапъра.

Признанието изненада много от феновете на реалити звездата и дори предизвика възмущение в част от тях.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mediator37
  Отговор
  1 09:27  26.08.16
  В петзвездните хотели клиентът има право да си вземе халата. Това не е кражба. Това е вписано и в нашите закони. Влиза в цената.
 • Бай
  Отговор
  2 21:24  26.08.16
  Аз пък помислих, че се обсебила по...белите чаршафи...и прави деликатен намек на мъжа си - нали някъв чЪршаВ наскоро предложи милиони, за да и набримчи сливата и сега е обсебена от голям твърд чаршафов....както очевидно намеква. Признанието й не ме изненадва, а по-скоро се чудя обаче на Кейн Уест черния не й ли е достатъчен, че да търчи другаде....

Напиши коментар:


Публикувай