29 Август, 2016 00:45 1 323 0

9 неща, които трябва да облечете преди да е дошла есента

  • дрехи-
  • лято-
  • студено-
  • облечете-
  • есен

Гардеробът ви е пълен с летни дрехи, а не сте носили и половината?

И изведнъж, лятото, което като че ли започна преди няколко седмици, е на път да си отиде, отстъпвайки мястото  си на есента. Още няколко дни и идва септември, а след него октомври, ноември, декември…. С една дума – зима. Сезон, през който пак ще отброяваме дните до лятото, пак ще мечтаем за къси панталони и мохито… но да не отиваме толкова далеч напред, а да уловим момента и да се възползваме максимално от последните топли дни.

Преди да приберете летните и дрехи надълбоко в гардероба, възползвайте се от съветите, които “Huffington post“ дава за 9-те неща, които да облечете за последно преди да започнете да носите пуловери и ботуши.

 

1. Всяка ленена дреха

2. Сандали с катарами

3. Слънчеви очила

4. Блузи с голи рамене

5. Балетни пантофки

6. Непоръбени подгъви и сандали

7. Голи крака

8. Бели панталони

9. И се възползвайте максимално от това, че не е нужно да си носите връхна дреха!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА