Last news in Fakti

2 Септември, 2016 09:06 2 222 0

Мелания Тръмп заведе дело за клевета

  • мелания тръмп-
  • клевета-
  • сащ-
  • съд-
  • дело-
  • доналд тръмп

Половинката на Доналд Тръмп заяви, че твърденията не отговарят на истината

Мелания Тръмп заведе дело за клевета - 1
Снимка: БТА/ AP

Мелания Тръмп заведе дело за 150 милиона долара срещу „Дейли мейл“ и американски блогър, съобщи „Hollywood reporter“.

Половинката на републиканеца Доналд Тръмп определи като абсолютни лъжи твърденията, че през 90-те години на миналия век е работила като компаньонка.

Писанията на изданието и блогъра са толкова злонамерени и вредни за Мелания Тръмп, че щетите им се оценяват на 150 милиона долара, заяви адвокатът на дамата.

46-годишната Тръмп, родена в Словения, се мести в САЩ през 90-те години. За Доналд Тръмп се омъжва през 2005 година.

Факти.бг припомня, че през месец юли Мелания Тръмп направи огромен гаф по време на реч през републикански избиратели, копирайки думи на Мишел Обама от 2008 година.

Речта на Мелания Тръмп предизвика светкавични реакции в социалните мрежи. Стотици се пошегуваха, че семейство Тръмп трябва да благодари на семейство Обама за своята кампания.

Президентските избори в САЩ ще се проведат през месец ноември тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА