1 175 0

Риана се татуира заради Дрейк

Риана се татуира заради Дрейк
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Риана се сдоби с поредната си нестандартна татуировка, този път в чест на Дрейк. 29-годишната звезда вече има малка камуфлажна акула на глезена си, която завинаги ще ѝ напомни за романтичната ѝ среща с певеца миналия месец.

Изпълнителката на „Work“ има дълга любовна история с колегата си и отскоро двамата отново са двойка, макар че не са го потвърдили публично. През август Дрейк заведе барбадоската на среща в аквариум в Торонто и дори и купи малка играчка-акула за спомен от мястото. Това провокирало и Рири да си татуира животното.

Рисунката е дело на татуиста на звездите Кийт Банг Банг МакКърди, който е нашарил цялото тяло на хубавицата. Самият той качи снимка на последното си творение върху нея в Инстаграм и загатна, че е поставил и нещо по тялото на Дрейк, пише TMZ.

Миналият месец на наградите на MTV хубавецът разби милиони женски сърца като призна от сцената, че от години е влюбен в Риана.

„Тя е човек, в когото съм влюбен от 22-годишна възраст. Тя е един от най-добрите ми приятели. През цялата си младост съм се учил от нея, макар че е по-млада от мен. Тя е жива легенда.“, сподели певецът.

След признанието му близки до двамата коментираха, че те наистина са заедно и са много щастливи.
„Никой не знае от кога са заедно. Те просто преоткриха любовта си и спряха да се крият от всички. Щастливи са“, коментират хора от кръга им.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай