Last news in Fakti

3 Септември, 2016 00:45 1 566 0

Риана се татуира заради Дрейк

  • риана-
  • дрейк-
  • татуировка
Риана се татуира заради Дрейк - 1
Снимка: БТА/АР

Риана се сдоби с поредната си нестандартна татуировка, този път в чест на Дрейк. 29-годишната звезда вече има малка камуфлажна акула на глезена си, която завинаги ще ѝ напомни за романтичната ѝ среща с певеца миналия месец.

Изпълнителката на „Work“ има дълга любовна история с колегата си и отскоро двамата отново са двойка, макар че не са го потвърдили публично. През август Дрейк заведе барбадоската на среща в аквариум в Торонто и дори и купи малка играчка-акула за спомен от мястото. Това провокирало и Рири да си татуира животното.

Рисунката е дело на татуиста на звездите Кийт Банг Банг МакКърди, който е нашарил цялото тяло на хубавицата. Самият той качи снимка на последното си творение върху нея в Инстаграм и загатна, че е поставил и нещо по тялото на Дрейк, пише TMZ.

Миналият месец на наградите на MTV хубавецът разби милиони женски сърца като призна от сцената, че от години е влюбен в Риана.

„Тя е човек, в когото съм влюбен от 22-годишна възраст. Тя е един от най-добрите ми приятели. През цялата си младост съм се учил от нея, макар че е по-млада от мен. Тя е жива легенда.“, сподели певецът.

След признанието му близки до двамата коментираха, че те наистина са заедно и са много щастливи.
„Никой не знае от кога са заедно. Те просто преоткриха любовта си и спряха да се крият от всички. Щастливи са“, коментират хора от кръга им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА