7 Септември, 2016 01:25 1 489 0

Дрейк иска да се ожени за Риана

  • риана-
  • дрейк-
  • сватба
Дрейк иска да се ожени за Риана - 1
Снимка: БТА/АР

Дрейк иска да се ожени за Риана, след като двамата неотдавна подновиха връзката си, съобщи "Female First". На церемонията за видео музикалните награди на MTV Дрейк заяви, че е влюбен в Риана от 22-годишен. По-късно тя му благодари в интернет за суперлативите, които каза за нея, връчвайки й наградата "Авангард".

Три дни по-късно те се целунаха на сцената в Маями. След това Риана си направи татуировка на акула на глезена, която да й напомня за разходка в аквариума в Торонто, където я завел Дрейк.

"Дрейк е много сериозен в отношенията си с Риана и иска да се обвърже", каза негов близък. "Той обича Риана толкова много, че ако зависеше от него, би се оженил за нея още утре", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА