8 Септември, 2016 05:45 2 795 1

Турски кмет продава „комунистически мед“

  • мед-
  • турция-
  • пчели-
  • комунистически-
  • кмет-
  • комунист

Който опита меда, ще стане по-голям комунист, заяви кметът

Турски кмет продава „комунистически мед“ - 1
Снимка: Wikipedia

Турски кмет обяви амбицията си за продажба на „комунистически мед“ с най-високо качество, съобщи агенция „Доган“. Любителят пчелар е член на Турската комунистическа партия (TKP).

Рядкост е тази партия да печели на изборите за кмет на територията на страната, но когато го направи, иска да извлече максимален ефект.

Градоначалникът на Оваджък Фатих Мачоглу заяви, че „тези, които си купят комунистическия мед, ще опитат мед със страхотно качество“.

„Хората ще опитат меда и ще станат по-големи комунисти“, заяви кметът. Той подчерта, че има споразумение и с местните пчелари за произвеждане на био мед, който да бъде разпространяван на територията на цялата страна, не само в неговото кметство.

Да очакваме ли бум на комунистическите настроения в южната ни съседка?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ariana

    0 0 Отговор
    ПЪРВО МЕДА, ПОСЛЕ И ЖИЛОТО! Две условия трябват - хора необразовани и наивни (и да не са живели при комунизъм или реален социализъм)!