2 483 2

Заснеха призрак на вещица в подземията на Единбург

Снимката е направена в действащ храм на вещици

Снимки: Really Haunted UK
Снимки: Really Haunted UK
Милена Трачева

Ужасен турист, който направил тайно снимки във "вещерски храм", заснел нещо, което  изглеждало като призрак, седнал на един стол. Това съобщава британският в. „Мирър“.

Лий Харт от "Really Haunted UK" посетил подземията на град Единбург, известни като зловещо и неприветливо място, обвързано с много истории за смърт, вещици и призраци.

Ловците на духове често организират "екскурзии" до обитавани от призраци места с хора, копнеещи да се докоснат до свръхестественото. По време на единбургската обиколка в събота вечер, присъствали 20 гости. Те били разделени на 2 групи, оборудвани с дъски за спиритически сеанси, за да засекат някаква призрачна дейност.

По време на организираната обиколка Харт и групата му влезли в стая, която всъщност е "истински храм  на вещици, използван и днес от съвременните вещици".

Макар районът около храма да е забранен за снимане, около 01:00 часа през нощта групата, водена от Харт трескаво посегнала към фотоапаратите и камерите си, тъй като около тях се разлетели предмети, започнали да се движат камъни и мебели, а на един от столовете бил уловен силует, който ловецът на духове описва като  "Светия Граал на паранормалните изследвания – поява на привидение."

Веднага след като снимката била направена, Харт я показал на присъстващите, за да има свидетели, които да потвърдят, че изображението не е манипулирано или фалшифицирано.

Снимката ясно показва зловещото присъствие на дух, може би на велика вещица, който седи на стола в ляво.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • хвъчилото на баба ви
    Отговор
    1 10:36  13.09.16
    аз в ляво нищо не виждам, в дясно има някаква светлина, ама както се казва "който търси, намира"... на баба си хвърчилото!
  • 2 16:43  13.09.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай