Last news in Fakti

15 Септември, 2016 23:30 1 113 0

Харис: Суифт се опита да ме омаловажи

  • харис-
  • суифт-
  • песен-
  • текст
Харис: Суифт се опита да ме омаловажи - 1
Снимка: БТА/АР

Калвин Харис разкрива в новото си интервю за британското издание на GQ, защо така и не призна съдействието на експриятелката си Тейлър Суифт за написването на летния си хит с Риана „This Is What You Came For“.

Шотландският диджей и продуцент и американската певица скъсаха публично в края на месец май, малко преди излизането на въпросната песен. На всичкото отгоре няколко дни след това се оказа, че певицата е започнала флирт с британския актьор Том Хидълстън още докато е била с Калвин.

Калвин казва, че е искал да защити своя собствен талант, тъй като екипът на Суифт е искал да го омаловажи, разкривайки, че тя е написала текста към песента, но под псевдоним. Харис, който също е със статут на суперзвезда, казва, че не му е било лесно да гледа разпадането на 15-месечната си връзка с Тейлър да се случва пред очите на обществеността.

„Много е трудно, когато нещо толкова лично се случва толкова публично. Краят на връзката ни с Тейлър стана много по-известен от самата ни връзка. Докато бяхме заедно ние много внимавахме отношенията ни да не се превърнат в медиен цирк. Аз не се чувствам много удобно със статута на знаменитост и тя уважаваше този факт“, казва Калвин, чието истинско име е Адам.

„Когато обаче отношенията ни приключиха, целият този ад избухна и сега виждам, че написах някои твърде емоционални неща в Twitter, тъй като се поддадох на напрежението. Иначе аз съм позитивен човек и не бих нападнал никого в социалните медии“.

Той добавя: „И за двама ни явно това не беше правилната връзка и е нормално, че тя приключи, но всички неща, които се случиха след това бяха излишни.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА