16 Септември, 2016 01:30 1 275 0

Виктория Бекъм: Децата ми се гордеят с мен

  • бекъм-
  • група-
  • кариера-
  • деца
Виктория Бекъм: Децата ми се гордеят с мен - 1
Снимка: БТА/АР

Виктория Бекъм говори за първи път за отношенията на четирите ѝ деца към нейната музикална кариера в Spice Girls. 42-годишната дизайнерка натрупа слава благодарение на участието си в дамската банда, създадена през 90-те, като образа Пош Спайс. Това беше далеч преди съпругата на пенсионираната футболна звезда Дейвид Бекъм да се прочуе със своите модни творения.

Виктория казва, че децата ѝ са наясно с това колко известна е била майка им като певица, тъй като са гледали документалния филм за групата, създаден през 1997 година. Мисис Бекъм каза: „Те знаят за групата и са с горди с мен. Ние всички заедно сме гледали турнето Spice World на филм.“

Въпреки милите си спомени за групата, тя и колежката ѝ Мел Си отказаха да се съберат с другите момичета, за да възродят бандата по случай 20 години от излизането на дебютния им сингъл „Wannabe“.

Виктория сподели още, че сред четирите ѝ деца – Бруклин (17), Ромео (14), Круз (11) и петгодишната Харпър, само най-малкият ѝ син Круз има музикален талант.

„Круз е толкова музикален. Ние дори не се опитваме да развиваме неговия талант, защото все играе футбол. Един ден седеше на задната седалка в колата ми и започна да пее. Изненадах се колко е добър!“

Бруклин вече започна да се изявява като фотограф, а Ромео като модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА