1 041 1

Парис Хилтън даде 100 долара на бездомник

Снимка: facebook
Снимка: facebook
Иво Стойнев

Според някои Парис Хилтън може да е бездарна и глуповата, но тя определено доказа, че не е стисната. Хубавицата, без да се поколебае даде 100 долара на бездомник пред френско бистро по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

„Той без свян ѝ поиска 100 долара, когато я засече навън да напуска партито и тя му ги даде. Въпросният мъж цяла вечер просеше от различни хора сумата с обяснението, че му трябват за „пица и секс“, разкри очевидец пред сп. New York Post.

Парис коментира и факта, че не разбира хората, които продължават да я вкарват в стереотипа „празноглава кукла“, тъй като по думите ѝ е постигнала много.

„Намирам го доста интересно. Смея се на тези хора, които очакват от мен да вървя и да говоря като някое бебе. Много хора са изненадани от мен. Харесва ми да ги шокирам. Мисля, че има доста погрешни схващания относно мен. Хубаво е да докажеш на всички, че грешат“, сподели наследницата.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Опааа
    Отговор
    1 00:54  17.09.16
    Ами да го беше почерпила пица и секс, като е такава добродетелна, човека това е искал, какво му дава 100$ За тия пари в Ню Йорк и една свирка няма да получи. Не че не хитра де за 100$ си е купила реклама и ПР за които иначе поне 6 цифрена сума щеше да даде. И наивна де, защото си мисли, че ще ни заблуди:)

Напиши коментар:


Публикувай