17 Септември, 2016 10:31 1 550 2

Водещ посрещна Хилъри Клинтън с медицинска маска

  • джими фалън-
  • хилъри клинтън-
  • маска-
  • пневмония-
  • сащ

Уместна шега?

Водещ посрещна Хилъри Клинтън с медицинска маска - 1
Стопкадър: Youtube

Ден, след като разроши косата на Доналд Тръмп, Джими Фалън се пошегува и с кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.

Американският комик и водещ посрещна гостенката си с медицинска маска, сложена на лицето.

Здравето на Хилъри Клинтън е основна тема на американската политическа сцена през последните седмици. Докторът, лекуващ кандидатката на демократите, заяви, че тя е болна от пневмония и е на антибиотици.

Клинтън напусна възпоменателната церемония на 11 септември, след като се почувства зле. Поради тази причина Джими Фалън си сложи медицинска маска, за да „не бъде заразен“ от гостенката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор ох боли

    0 0 Отговор
    Масоните искат съвсем навсякъде да се наместят (мисис Клинтън), Тръмп е P.R. образ издигнат от ИЛЮМИНАТИТЕ, но последните губят позиции в САЩ напоследък. По-силни са в Европа. Масоните не искат Хаос и луфтове..в САЩ, нужна е обществена сигурност и спокойствие заради успеха на приоритетната им програма "2020".
  • 2 Доктор ох боли

    0 0 Отговор
    След 2020 САЩ ще бъдат НАПЪЛНО затворена общност в следващите 150-200 години. Планът е "автономен капитализъм" с цел "спиране износа на намаляващите ресурси", със затваряне на границите и трайно икономическо отделяне от външният свят - Европа и Азия. Дали САЩ визират Война извън територията си, ами те работят за нея, тя е част от идеята 2020.