Last news in Fakti

20 Септември, 2016 03:16 2 187 3

Цецка Цачева с патерица

  • цецка цачева-
  • патерица

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева пострада при битов инцидент в дома си, като е получила травма на крака след стъпване накриво

Цецка Цачева с патерица - 1
Снимка: БТА

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева пострада при битов инцидент в дома си, като е получила травма на крака след стъпване накриво. Това потвърдиха за „Монитор“ от екипа й и от Правителствена болница.

При прегледа било установено, че Цачева е усукала коляното си, но няма счупвания и не е необходимо да се поставя гипс. Парламентарната шефка ще продължи да изпълнява задълженията си, въпреки нараняването. Около месец обаче ще си помага с патерици.

Травматолозите от болницата уточниха, че това се налага, за да не натоварва контузеното коляно. Лекарите са препоръчали на Цачева по-малко движение и обезболяващи при необходимост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бббббб

    0 0 Отговор
    Изпуснала е тъвата с кюфтета на крака си.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.