Last news in Fakti

21 Септември, 2016 04:46 2 038 0

Джим Кери давал хапчета на приятелката си?

  • кери-
  • гадже-
  • депресия-
  • хапчета-
  • самоубийство
Джим Кери давал хапчета на приятелката си? - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудският комик Джим Кери е изправен пред съдебно дело по обвинения, че е снабдявал незаконно с наркотици покойната си приятелка Катриона Уайт.

Актьорът е обвинен, че е доставял лекарствата, които се дават със специална рецепта, под псевдоним и именно те са станали причина за самоубийството на Катриона през септември миналата година. Делото срещу Кери е заведено от бившия съпруг на покойницата – Марк Бъртън, който иска да подведе звездата под отговорност за причиняване на смърт по непредпазливост.

Той твърди, че Джим е намирал дрогата за Катриона, въпреки че много добре е осъзнавал, че тя е силно пристрастена към въпросните опиати (Ambien, Percocet и Popranolol), че е склонна към депресия и че в миналото също е правила опит да отнеме собствения си живот.

Хапчетата бяха открити в апартамента на Катриона веднага след самоубийството ѝ. Освен тях полицаите откриха до безжизненото ѝ тяло и предсмъртна бележка, адресирана до Джим.
След смъртта ѝ, актьорът даде изявление, което гласеше: „Тя беше наистина едно нежно ирландско цвете. Тя беше твърде чувствителна за този свят.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА