Last news in Fakti

20 Септември, 2016 23:30 1 482 0

Кейт Мос: Не харесвам красиви хора

  • мос-
  • хора-
  • агенция-
  • таланти

Кейт Мос разкри, че ще стартира собствена модна агенция, но няма да набира красиви модели. Британският супермодел, който наскоро напусна агенцията Storm, смята да използва своя опит в модната индустрия, за да развие успешен бизнес като откривател на нови лица за сцената.

Кейт обаче смята да не държи толкова много на визията, а да насърчава нови таланти, които, освен да позират пред камера, да имат и други дарби – актьорски умения, да са музикални, да танцуват и т. н.

Мос споделя: „Това е сън! Толкова много искам да се съсредоточа върху професионалното израстване на младите хора, но не искам обикновена модна агенция.“

Звездата от модния подиум добавя: „Аз наистина не харесвам класически красивите хора.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА