Last news in Fakti

20 Септември, 2016 18:20 4 295 3

Анджелина Джоли иска развод с Брад Пит

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • развод

Актрисата е подала документи в понеделник

Анджелина Джоли иска развод с Брад Пит - 1
Снимка АП/БТА

Анджелина Джоли е подал документи за развод с Брад Пит. Причината, задействала тези събития, били "непреодолимите различия" между тях, съобщава таблоида TMZ.

Актрисата е внесла документите в понеделник.

Тя настоява да получи попечителството над шестте им деца - Мадокс, Пакс, Захара, Вивиан, Шайло и Нокс - три биологични и три осиновени от различни точки на света, разкъсвани от конфликти. Тя е настояла да не дели родителските права с Пит, на когото да бъдат позволени само посещения. 

"Решението е взето за доброто на семейството. Тя (Джоли) няма да коментира. Тя моли да бъде уважено правото на личен живот на семейството ѝ", заяви адвокатът на Джоли Робърт Офър в изявление, цитирано от Ройтерс.

Източници, свързани с двойката за заявили пред TMZ, че решението на актрисата до голяма степен е свързано с начина, по който Пит се държи с децата и е била изключително разстроена от родителските му методи.

Анджелина и Брад се венчаха през 2014 г. на тайна церемония във Франция. Преди това те имаха дългогодишна връзка, започнала през 2005 г. след снимките на филма "Мистър и мисис Смит".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лулу

    0 0 Отговор
    Дженифър тържествува. ..
  • 2 Татяна

    0 0 Отговор
    Ха така, ти да видиш!
  • 3 ъукъуиъуи

    0 0 Отговор
    бих я взел
    ама 6 деца някак
    ми идват нагорнище
    но знам един етнос обичат
    по много деца там ще пасне