Last news in Fakti

20 Септември, 2016 22:57 9 405 7

Тъжният Брад Пит и документите за развод

  • брад пит-
  • развод-
  • документи за развод-
  • анджелина джоли

Анджелина Джоли иска да запази цялостта на семейството си

Тъжният Брад Пит и документите за развод - 1
Снимка АП/БТА

След новината, че Анджелина Джоли е подала документи за развод, за да "опази семейството си", не закъсня и реакцията на Брад Пит.

Актьорът заяви пред в. "Дейли Мейл", че е е много натъжен от събитията, но "най-важното сега е благосъстоянието на децата ни. Апелирам към пресата да им даде пространство, което заслужават през този тежък период, който предстои."

В документите за развод Джоли е вписала 15 септември 2016 г. като дата на раздялата си с Пит.

Двойката не е била забелязвана заедно от месеци, а последната им снимка заедно е направена на червения килим през ноември.

Адвокатът на Джоли каза във вторник, в изявление, че тя е подала молба за прекратяване на брака "за да запази здравето на своето семейството."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъпи парчета

    0 0 Отговор
    Да им имам и празните приказки - за да запази здравето на семейството си ще се развежда! Много прости хора има - и сред жените и сред мъжете! Тая овца кво иска, кво толкова и е направил човека, като се разведе и ожени още 2-3 пъти до края на живота си и накрая пукне сама, по-хувабо ли ще и е?!
  • 2 Холивудска му работа

    0 0 Отговор
    Че те по-дълго се чудиха дали да се женят или не!
    Сега очаквайте безкраен развод с много подробности...
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Амчи тая била професионална парясница, това ще й е третия развод по нейна инициатива. Пари нямала да иска от пича- благородно!
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Не ги мислете тези, които се чудят какво да си правят парите. Има една граница на богатство, която не можеш да изхарчиш и идва спасителя-РАЗВОД. Все се крият зад очила, да не им се видят КРЪВЯСАЛИТЕ от алчност очи, може и от алкохол.
  • 5 моралиста

    0 0 Отговор
    Бе тоя Пит много тъжен бе, че има ново гадже във Франция и си е поплаквал там цяла година... като е оставял лошата си жена да се занимава с децата си. Те са само нейни. Вижте сега, бай Пит не трябва да се жени, щото егото му като се върже почва да изпитва дискомфорт и така направи и преди много години с Анистън... после каза, че много му било скучно с нея.
  • 6 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Недопустимо е да ни занимават с тези битови скандали на някакви артисти.Има много по важни неща в света в момента
  • 7 копеле

    0 0 Отговор
    Дреме ми на патката за тези циркови артисти