4 083 1

Eнджи Касабие вдига сватба в Кайо

Добилата слава у нас като диетоложката на звездите

Eнджи Касабие вдига сватба в Кайо
Стефанаки Йоанис

Енджи Касабие ще става семейна жена. Бъдещият съпруг на стройната блондинка от Бейрут e неин сънародник - атрактивен млад ливанец, носител на титлата „Мистър Ливан“ за 2014 година - Рабих ел Зейн. Имайки предвид произхода на младоженците, мястото на сватбата ще е екзотична дестинация. Те единодушно взели решението да изслушат Менделсон в египетската столица Кайро.

Събитието е насрочено за 24 септември, като специалистката по здравословно хранене отдавна е разпратила покани и на най-близките си хора в България.

Сватбеното тържество ще се проведе в един от най-лъскавите хотели в Кайро. В последно време Касабие се беше поизгубила от публичното пространство. Успешният й бизнес, който включва изготвяне на ежедневни диетични менюта, продължава нейна помощничка. По всяка вероятност по време на дългата си пауза д-р Енджи Касабие се е отдала на любовни трепети с ливанеца Paбиx. Двойката постоянно споделя свои общи снимки в социалната мрежа, а според запознати годежът им е бил преди няколко месеца.

Докторката и Мистър Ливан се запознали преди около година. Срещата им била във фитнес зала в Бейрут. Преди да срещне диетоложката, 29-годишният мускуляга не е имал cepиoзнa вpъзĸa. Покрай задълбочаването на отношенията им те започват и

да работят заедно. Рабих ел Зейн помага на Касабие в работата й с изготвяне на диети и тренировъчни програми онлайн.

У нас Енджи Касабие приготвяше здравословни храни на редица знаменитости, които гостуваха в родината ни. Сред тях бяха Бритни Спиърс, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод ван Дам, Роберт де Ниро, Джон Траволта и много други. Един от първите й звездни клиенти, който обаче я прослави в България, бе Стефан Данаилов.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Динята
    Отговор
    1 12:02  23.09.16
    Много им пластмасови физиономиите на тия женици... А като им чета имената и това къде ще се женят, се съмнявам, че ще слушат Менделсон...по-скоро някое тъъънко маане със зурни и тъпани. До авторката: кой е Джейсън Стейтман? Има един актьор, Джейсън Стейтъм,той е известен.

Напиши коментар:


Публикувай