22 Септември, 2016 16:21 2 972 21

С кого се снима президентът в Ню Йорк?

  • плевнелиев-
  • обама-
  • оон
С кого се снима президентът в Ню Йорк? - 1
Снимка: Пресофис на държавния глава

По време на своето посещение в САЩ президентът Росен Плевнелиев се снима с американския президент Барак Обама и съпругата му Мишел.

Продължава работното посещение на президента Росен Плевнелиев в САЩ, уточняват от пресслужбата на държавния глава.

Той участва в прием, даван от президента на САЩ Барак Обама за ръководителите на делегации, пристигнали в Ню Йорк за 71-ата сесия на Общото събрание на ООН.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поли

    1 0 Отговор
    Извинете от факти, но този факт ми развали празника на независимостта

    Коментиран от #2

  • 2 Ти не си от България

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Поли":

    А вие Поли, знаете ли какво е станало през 1918? Сега нямаше какво да празнуваме, ако не бяха същите тези американци от които ви се повдигало. На мен пък ми се повдига от руснаците, дето разделиха Македония от територията ни, ама се таз.

    Коментиран от #5

  • 3 висок

    0 0 Отговор
    А сега си представете Курнелия, Гоце или Радев на подобна снимка!!! Е ли възможна?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ьяа

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ти не си от България":

    Какво е станало през 1918 г. бе! Ако не бяха руснаците през 1878 г. сега щеше да се дупиш пред някоя джамия! Предателско племе, вие само роби заслужавате да бъдете!

    Коментиран от #12, #13

  • 6 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    Ний белким сме оставили руснаците сами да се оправят през 1878, и ето двайсетина години по-късно създават партия, която краде от българия до ден днешен това не мога да им го простя.
  • 7 Опол

    0 0 Отговор
    Дамата по средата
  • 8 Полар

    0 0 Отговор
    Браво! чичо Обама е велик - честно, кефи ме. Този човек просто е роден за Президент - без грам Рамбовщинна успява да оправи и нагласи нещата така, както Мефистофел не може. Абе кефи ме - винаги съм си падал по дипломацията,н е по бицепсите. А нашият Баща, Фадър изглежда наистина на висота - достоен лакей на достойна бананова нерепублика. ние сме си си такива де, от много време. Няма срамно - Истината стои над чувствата! Снимката е готина. Определено се чувствувам скато българоамериканец, каквото и да е това чудо. Въпреки че доста маниаци оплюват САЩ, това все пак е страната с доста повече свободи за предприемчивите дребни хорица, за разлика от тоталитарната ДС-родина. тук може да преуспее само плащащият на НЯКОЙ или човек на НЯКОЙ. Но в САЩ въпреки огромната конкуренция човек има повече шанс да стане ЧОВЕК. Но тук няма как.ц Чичо Обама - аз съм Ваш фен, честно! Ако не бях роден тук щях да гласувам за теб! но сега ще трябва за някой от местните ни лапачи и все още се чудя за кого? Досега не познах нито един не свърши нещо полезно като визия тук, а минаха 4 подред. Впрочем Плевньо е най-подходящият ни ддосега - заявявам го въпреки, че не съм фен на такива Президентски бездействия по важни за нас неща. И все пак човека въпреки лакейският му манталитет пред куп свят определено вади фасон - има визията на Макиавели а такива хора са най-хитри и непредвидими.
  • 9 Реалност

    0 0 Отговор
    Отива да получи инструкции как да предаде щафетата....
    Изобщо не се шегувам
  • 10 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    Коментиран от #17

  • 11 оня с коня

    0 0 Отговор
    Обама е със съпругата си. А къде е първата дама на България ??????

    Коментиран от #16

  • 12 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ьяа":

    По-важно е какво става днес!!! Ако баха руснаците още тук ние БЪЛГАРИТЕ ЩЯХМЕ ОЩЕ ДА РАБОТИМ ЗА ЗАШЕМЕТЯВАЩИТЕ 50$ !!!
  • 13 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ьяа":

    То...ние сме признателни на братушките за освобождението... ама..... ако не бяха американците още щеше да лежиш под москвича....;-) . Наполеон е направил грешната стъпка вместо към Москва е треело да тръгне към Константинопол.... Моеше и френски да научиш бате. ...... дедо ти или баба ти можела да са от френския двор..... аха ;-)
  • 14 Хасан

    0 0 Отговор
    Никой не се е дупил пред джамията.. Османския период си е бил нещо като Европейски съюз само че през Средновековието или Съветския Съюз през 60,70 нищо повече.. Всички християни са си имали и църкви и манастири Докато моя прадядо е трябвало да воюва в името на Султана то вашия прадядо си е гледал челядта,въртял търговия из цялата империя.Ако не турците англичаните бяха завладели България то сега българите щяха да бъдат като американските индианци
  • 15 рес еоод

    0 0 Отговор
    този в средата мноооого независим
  • 16 раптър

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    :Обама е със съпругата си. А къде е първата дама на България ??" Антилопа , не виждаш ли че с президентската двойка е снимана точно първата дама на България!!!!!!
  • 17 tost

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ярослав Станчев":

    И давамата президенти са в оставка ;) а колкото до първата дама на БГ - може би е при Бил Клинтън :)
  • 18 работното посещение

    0 0 Отговор
    Чие е това черно знаме вдясно?
    Измислих нов виц по снимката: "Какво свързва двама африканци в Америка? Отговор - Чехъла!"
    Как па не го беше гнус да ги прегърне ... дано е носил ръкавици!
  • 19 кроко

    0 0 Отговор
    Наш пут** изглежда като истински лилипут. Поне да бяха избрали някоя снимка дето е по от ниско направена, та да изглежда по-висок!
  • 20 оби 1 кенот би

    0 0 Отговор
    Катъра, Деси и Дошо сигур са опаткали едно руло тоалетна хартия за сълзи и сополи... Етва е номера да покажеш уважение към националния празник за Независимост и да се изтъпанчиш с двата гибона по своя воля без принуда... Мноооо голям Чехъл! Чехльо Великолепни! По-голям паразит и гнида май е нямало в позорната класация на БГ политиците!
  • 21 чехльо

    0 0 Отговор
    Росен Плевнелиев - чехльо чехльо чехльо!