1 294 3

Петкилограмово бебе се роди в „Света Анна”

Петкилограмово бебе се роди в „Света Анна”
Калина Петрова

5,324 кг и 56 см височина – бебе с тези размери се роди навръх Деня на независимостта в столичната болница „Света Анна”, съобщи Нова тв. Името на малкия-голям мъж е Божидар. Той е мечтано и дълго чакано бебе. За да се появи на бял свят, Божият дар на мама Жана и татко Пламен се бори два дни.

Минути след раждането идва и голямата изненада – информацията за теглото и ръста на бебето. И двамата му дядовци са се родили големи, разказват щастливите родители. Лекарите в болницата са категорични – двудневният Божидар е надраснал възрастта си. Той е с много добър тонус и рефлекси. Поведението му е на двумесечно бебе. Толкова големи бебета обикновено се раждат заради проблеми на майката или на детето. Случаят обаче не е такъв. И Жана вече иска следващо бебе. Не веднага, но пък скоро. И отново е сигурна, че ще бъде голямо. Не заради проблеми, а заради гена, който ще носи.
 

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПРАБАБА73
  Отговор
  1 07:00  24.09.16
  ОТ ТОВА ПО- ГОЛЯМА РАДОСТ И ЩАСТИЕ НЯМА.НЕКА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО,ДА СТАНЕ ИСТИНСКИ ЧОВЕК,И РОДИТЕЛИТЕ ДА МУ СЕ РАДВАТ.БЕБЕ С ТАКОВА ТЕГЛО Е РЯДКОСТ В БЪЛГАРИЯ.ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ РАЖДАТ ПОВЕЧЕ БЕБЕТА,ЧЕ НЕЩО ОРЕДЯХМЕ.
 • 2 07:34  24.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 3 07:34  24.09.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай