1 269 0

Брад и Анджелина лесно ще поделят имотите, но не и децата

Двамата имат 12 имота, 3 от които общи

Снимки АП/БТА
Снимки АП/БТА
Милена Трачева

Брад Пит и Анджелина Джоли няма да имат големи финансови спорове при развода. Те бяха женени само 2 години и може би дори са очаквали подобен развой на нещата, тъй като са подписали предбрачен договор, в който е разяснено кой какво получава точно, съобщава лайфстайл изданието TMZ.

Източници, близки до двойката заявили, че предбрачното споразумение е желязно и детайлно описва съдбата на общото имущество на двойката, оценено на 400 млн. долара.

Бранджелина има 12 общи имота... всеки от които те са придобили или преди да се оженят или преди дори да са имали интимни отношения.

7 от тях принадлежат на Брад, 2 са на Анджелина и 3 са били купени от двамата, преди да застанат пред олтара през 2014 г.

Не е ясно кой какво ще вземе от трите общи имота, които включват лозе във Франция, имение в Ню Орлиънс и един апартамент в Ню Йорк ... но предбрачният договор ще направи подялбата лесна и безболезнена.

И ако подялбата на имотите няма да бъде проблем при развода, то попечителството над 6-те им деца може да се окаже в основата на драматичен спор, който може да прерасне в ожесточена война.

Брад Пит планира да се бори за съвместно физическо попечителство, докато Анджелина Джоли иска да е единствен настойник на Мадокс, Пакс, Захара, Вивиан, Шайло и Нокс.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай