30 Септември, 2016 12:34 11 161 7

Анджелина - последовател на Сатаната? (Видео)

  • анджелина джоли-
  • сатана-
  • ритуал

Героиня във видео със сатанински ритуал много прилича на Джоли

Анджелина - последовател на Сатаната? (Видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Не можем да потвърдим, че жената във видеото наистина е Анджелина Джоли. Въпреки че със сигурност адски прилича на героинята във видеото, но материалът е много стар.

Все пак, това не означава, че видеото е автентично, но и не отхвърля подобно твърдение. Само че всички помним мълниеносната звездна кариера на Джоли и начина, по който тя е харесвана в Холивуд. Да не говорим за безупречното й реноме сред политици и организации като ООН. Всичко това може да е било част от отплатата й.

Анджелина също така е част от кампанията на кралица Елизабет II срещу сексуалното насилие. Сложете в цялата колекция и работата й като посланик на добра воля на ООН. Лесно е да си помислим, че тя със сигурност няма да спре дотук и ще иска да расте в йерархията.

Генералният извод е, че ако Анджелина Джоли поеме по-висок политически пост, тя вероятно ще дължаи силата и позиция си на много по-тъмни сили.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 azazel

    0 1 Отговор
    Глупости на търкалета, драги ми авторе на статията. Явно си гледал твърде много евтини фентъзита. Я по добре прочети сагата за Амбър на Зелазни, да видиш къде е истината.

    Коментиран от #4

  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    много луди има. много!
    На къде отива тази Земя и тези хора?!
  • 3 wtf

    0 0 Отговор
    Родена: 4 юни 1975 г. (възраст 41), Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
  • 4 123432

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "azazel":

    Не са на търкалета, на квадрати са глупостите. Но и твоята версия нещо не ми се нрави. Вземи ти да прочетеш малко из интернет да видиш как и какво има на тоя свят, или е имало. Така може и да разбереш, че това дето стои, като име на поста ти освен очевадното е и еманация на отколешния страх на човечеството от подтисниците му отпреди няколко десетки хиляди години.
  • 5 123432

    0 0 Отговор
    Болшинството от холивудските звезди са поклонници на разни "църкви", така че не виждам Джоли защо да не е... Ама чак на Сатаната!!!
  • 6 123432

    0 0 Отговор
    Болшинството от холивудските звезди са поклонници на разни "църкви", така че не виждам Джоли защо да не е... Ама чак на Сатаната!!!
  • 7 Vladimir Ivanov

    0 1 Отговор
    Джоли е известна с влечението си към разни секти.