2 Октомври, 2016 00:01 1 951 0

Райън Гослинг и Ева Мендес са се оженили тайно

  • мендес-
  • гослинг-
  • сватба-
  • тайна
Райън Гослинг и Ева Мендес са се оженили тайно - 1
Снимка: БТА/АР

Според най-новите слухове Райън Гослинг и дългогодишната му половинка Ева Мендес са се оженили тайно, точно толкова дискретно от медиите, колкото бяха и по отношение на раждането на двете си дъщери.

Те са една от най-мистериозните звездни двойки в Холивуд, като никога не говорят за отношенията си, рядко се появяват заедно, а жълтите медии така и не разбраха за двете бременности на Ева, като новините, че е родила идваха като гръм от ясно небе.

Ева и Райън вече имат две дъщери – 2-годишната Есмералда и 4-месечната Амада. Близки на двойката са казали пред списание Us Weekly, че те са сключили брак по-рано тази година в дома си, само пред най-близките си приятели и роднини.

42-годишната Мендес и 35-годишният Гослинг са заедно от 2011-та като се бяха разделили за кратко преди да се роди първото им дете. Те се влюбиха на снимачната площадка на общия си филм „The Place Beyond the Pines“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА