4 Октомври, 2016 02:45 1 357 1

Лейди Гага ще пее в квартални барове (Видео)

  • лейди гага-
  • барове-
  • албум-
  • турне

Певицата се отказа от концертите пред многохилядна публика

Лейди Гага ще пее в квартални барове (Видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Лейди Гага ще осъществи турне в невзрачни квартални барове за промоцията на новия си албум "Joanne“, съобщава Асошиейтед прес.

Турнето на певицата ще започне в сряда, като още не е разкрито името на първия бар, където тя ще се изяви. Но отсега е ясно, че Лейди Гага ще изпълни песните "Perfect Illusion" и "Million Reasons" от новия си албум, който предстои да излезе на 21 октомври.

След това тя ще посети още два бара, на 20 и 27 октомври. Изпълненията й ще бъдат предавани на живо в интернет в страницата на известна марка бира във фейсбук, спонсор на проявите.

Името на новия албум на певицата - "Joanna" e в чест на леля й, сестра на баща й, която умира на 19-годишна възраст. Джоана е и второто малко име на Лейди Гага. "Perfect Illusion", първият й хит от предстоящия диск, излезе в началото на септември. Албумът ще съдържа 11 парчета и ще бъде микс от кънтри, фънк и поп.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 попа

    0 0 Отговор
    Там и е мястото.Да и подвикват квартални пияндета.