Last news in Fakti

4 Октомври, 2016 10:21 2 029 0

Лиъм Галахър намекна зa събиране на Oasis (Видео)

  • oasis-
  • лиъм галахар-
  • ноел галахар

Тежките скандали между двамата братя Галахър станаха причина за разпадането на Oasis през 2009 г.

Лиъм Галахър намекна зa събиране на Oasis (Видео) - 1

Вокалистът на Oasis Лиъм Галахър намекна, че е готов отново да събере легендарната британска банда. По-младият от братята Галахър не скри, че след разпадането на групата през 2009 г. в живота му има огромна празнота. "Не искам да се съберем заради пари. Не съм закъсал, повярвайте ми. Обичам тази група и мисля, че имаме какво още да дадем на почитателите. За мен би било удоволствие са се съберем", сподели Лиъм по време на световната премиера на документален филм за Oasis. Лентата, озаглавена „Supersonic”, както първият сингъл на британската банда, проследява възхода им, съобщава Daily mirror.

Рокаджията се пошегува с брат си Ноел заради отсъствието му от състоялото се в Манчестър събитие."Вероятно сега се тъпче с тофу и си прави пилинг на лицето", коментира по-младият Лиъм Галахър липсата на Ноел.

Тежките скандали между двамата братя станаха причина за разпадането на Oasis за ужас на милионите им фенове по света. Впоследствие Лиъм и Ноел се отчуждиха един от друг и дори спряха да си говорят.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА