3 348 0

Лесбо шоу скандализира Русия (Видео)

Поводът е конкурс за най-добра целувка между момичета в нощен клуб

Анатоли Стайков

Грандиозен скандал окупира втори ден вниманието на потребителите на руските социални мрежи, съобщава сайтът V1.ru. Поводът е случка в нощен клуб във Волгоград по време на конкурс за най-добра целувка между момичета.

Купонът вървял с пълна сила, когато водещият решил да повиши настроението и приканил присъстващите девойки да покажат още страст. Вероятно всичко е щяло да отмине, но скандален запис на разгорещилите се първокурснички от местния университет се появил в социалната мрежа.

На кадрите се вижда как две двойки момичета веднага изразяват готовност да участват в съмнителните дейности. Водещият опитал да ги накара да демонстрират страст, но ударил на камък. Очевидно момичетата решили да не рискуват репутацията си пред своите солидно пияни приятели и си седнали на местата.

От нощния клуб разбираемо отричат подобен конкурс да се е състоял, но записът все още може да гледа в интернет.

Притесненията им са основателни, защото в руското законодателство са предвидени наказания за всеки, който склонява хора към хомосексуализъм или сексуална активност.

 

Русия


Още по темата

 • Съсед тормози лесбийки с песен

  Съсед тормози лесбийки с песен

  Пенсионер тормози възрастна двойка лесбийки във Великобритания по нестандартен начин. Мъжът всеки път пускал парчето "When a man loves a ...
  13.09.2017
  1 369
  5

Напиши коментар:


Публикувай