9 Октомври, 2016 00:00 2 404 0

Секс или хубаво хапване?

  • секс-
  • храна-
  • силният пол

Учени са установили, че силният пол е склонен да мисли за секс дори и когато е гладен, като специални неврони отговарят именно за потискането на мисленето за храна.

За разлика от мъжете обаче нежният пол няма такива, което означава, че за жените сексът идва на второ място след храненето, пише британският в. „Телеграф“.

За сега изследвания са били направени само върху нематодни червеи, но според изследователите от Лондонския университетски колеж подобен механизъм действа и в човешката глава. Откритието е и поредното доказателство за това, че мозъците на мъжете и жените имат редица различия. Жените обаче никога няма да се разделят с мъж с когото имат пълноценен полов живот. Тенденцията показва, че масово българите имат проблем с ерекцията. Препоръчваме ви да прочетете за добавката вигор 300.

„Въпреки че не сме надниквали в човешкия мозък, възможно е мъжкият мозък да има видове неврони, които женският няма и обратно. Това може да промени начина, по който двата пола възприемат света и техните поведенчески приоритети“, каза съавторът на изследването проф. Скот Емънс от медицинския колеж „Алберт Айнщайн“ Новооткритите неврони в мъжкия мозък са наречени МСМ или „мистериозни клетки в мъжа („mystery cells of the male“).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА