2 060 0

Секс или хубаво хапване?

Теодор Николов

Учени са установили, че силният пол е склонен да мисли за секс дори и когато е гладен, като специални неврони отговарят именно за потискането на мисленето за храна.

За разлика от мъжете обаче нежният пол няма такива, което означава, че за жените сексът идва на второ място след храненето, пише британският в. „Телеграф“.

За сега изследвания са били направени само върху нематодни червеи, но според изследователите от Лондонския университетски колеж подобен механизъм действа и в човешката глава. Откритието е и поредното доказателство за това, че мозъците на мъжете и жените имат редица различия. Жените обаче никога няма да се разделят с мъж с когото имат пълноценен полов живот. Тенденцията показва, че масово българите имат проблем с ерекцията. Препоръчваме ви да прочетете за добавката вигор 300.

„Въпреки че не сме надниквали в човешкия мозък, възможно е мъжкият мозък да има видове неврони, които женският няма и обратно. Това може да промени начина, по който двата пола възприемат света и техните поведенчески приоритети“, каза съавторът на изследването проф. Скот Емънс от медицинския колеж „Алберт Айнщайн“ Новооткритите неврони в мъжкия мозък са наречени МСМ или „мистериозни клетки в мъжа („mystery cells of the male“).Напиши коментар:


Публикувай