5 145 3

Родителите на Брад Пит бесни на Джоли

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Според най-новите слухове свързани с драмата Бранджелина, родителите на Брад Пит били абсолютно отчаяни от шокиращия развод на сина си с Анджелина Джоли. Майката на актьора Джейн била изключително разочарована от снаха си, не само заради болката, която е причинила на Брад, но и заради факта, че се опитва да опетни неговата добра репутация, твърдейки, че той е лош баща със зависимост към алкохола и наркотиците.

„Сърцето на Джейн е разбито от тази раздяла. Тя и без това вижда много рядко внуците си от Брад, а сега след развода, изобщо не се знае кога ще ги вижда“, твърди близък до фамилията пред сайта Radar Online.

Освен това източникът твърди, че Брад не е на себе си напоследък и не спирал да плаче от мъка по разбитото си семейство като хем отказвал да повярва какво се е случило, хем не искал да напада Джоли публично. Той всеки ден разговарял с майка си, с баща си Бил, със сестра си Джули и брат си Дъг, всички от които били истински разтревожени за него.

Информаторът допълва, че родителите на Брад така и не успели да се сближат с 41-годишната Джоли за 12-те години връзка на сина си с нея, въпреки че многократно опитвали да я приветстват в семейството си. На всичкото отгоре Джоли е наела своя собствен брат Джеймс Хевън за детегледач на 6-те си деца и не допускала Джейн и Бил около малчуганите без надзор.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • СИне
  Отговор
  1 18:37  09.10.16
  К..ветината джоли е хлътнала по един арабин милиардер.. ех тези пари
 • Идеалист
  Отговор
  2 21:02  09.10.16
  Джоли много ме разочарова... за съжаление
 • гост
  Отговор
  3 22:09  09.10.16
  Тази е с психически отклонения още от тинейджър. Пит се е подлъгал по нея, но тя си е шаврантия. Детегледачките казват, че децата са им много глезени и Пит се е опитвал да ги озъптява като това се тълкува като агресия, ала едно агресивно дете има нужда от агресивна реакция, инак то надделява и го изпускаш изцяло. Те понеже американците не си пляскат децата затова са такива изтривалки и отврати.

Напиши коментар:


Публикувай