Last news in Fakti

10 Октомври, 2016 01:30 2 070 0

Бил Гейтс нелегално е ваксинирал деца

  • бил гейтс-
  • ваксинирал-
  • деца

Фондацията Бил и Мелинда Гейтс ще бъде разследвана, след като бе установено, че е ваксинирала деца от бедни семейства в Индия с вещества, които не са минали всички тестове. Ваксината е против HPV вирус, който причинява рак на маточната шийка.

На децата между 9 и 15 години е било съобщено, че ще им се дават медикаменти, които ще подобрят здравословното им състояние. След няколко месеца от ваксинацията, 16 000 момичета са се влошили. 5 от тях починали скоро след приема на лекарството.

Други 10 000 деца започнали да свалят тегло, нямали апетит. Повече от 100 млади момичета получили епилептични припадъци, тежки промени в настроението и мигрена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА