13 Октомври, 2016 03:01 2 891 0

Бившата на Зейн Малик го изложи

  • малик-
  • едуардс-
  • секс

Експриятелката на Зейн Малик Пери Едуардс твърди, че е симулирала оргазъм в леглото, докато е била с него. Звездата от групата Little Mix ще пусне нова песен, в която описва точно как се е чувствала във връзката си с бившия член на One Direction.

Пери и Зейн бяха заедно четири години и дори бяха сгодени, но се разделиха миналата година през юли. Днес Малик е щастливо обвързан и то вече една година със супермодела Джиджи Хадид. Пери пък твърди, че той не е добър любовник и признава, че не е сигурна дали някога наистина го е обичала.

В новата си песен „Shout Out to My Ex“ Пери се обръща към Зейн, визирайки Джиджи с думите: „Надявам се, че ти, скъпи, си се научил да правиш по-хубав секс и тя не симулира оргазъм, както аз правех с теб.“

Според слуховете Малик редовно е изневерявал на Едуардс по време на връзката им, а освен това я е зарязал с текстово съобщение. Тя пък го заплашила, че ще му отмъсти чрез публично унижение.
Явно сега заплахата ѝ влиза в действие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА