13 Октомври, 2016 23:00 2 931 2

Тайсън покани наша певица в Лас Вегас

  • християна лоизу-
  • тайсън-
  • покани-
  • певица-
  • лас вегас

Винаги съм мечтала да посетя САЩ и това ще е страхотен повод да го направя, сподели Християна Лоизу

Тайсън покани наша певица в Лас Вегас - 1

Легендарният боксьор Майк Тайсън беше очарован от красивия глас на победителката от четвъртия сезон на X Factor Християна Лоизу. Преди заминаването му от страната в негова чест бе организирано тайно парти в частен клуб в столицата, на което над 100 представители на родния бизнес елит имаха шанса да се срещнат с него.

Християна спечели вниманието на световната звезда с изпълнението на дебютния си сингъл “Phoenix” и няколко майсторски интерпретации на световни хитове. Тайсън пожела специално да се снима с младата певица. „Имаш прекрасен глас. Истински съм впечатлен от теб. Трябва да покажеш таланта си в Лас Вегас“, заяви „Железният“ Майк.

Под бурните аплодисменти на публиката и по молба на самия Майк Тайсън, Християна завърши с изпълнение на неговата любима песен на Уитни Хюстън „I Will Always Love You“.

В момента графикът й е натоварен, тъй като пътува за участия, работи по следващия си сингъл и се подготвя за серия концертни изпълнения на мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“. „Въпреки това с радост бих приела поканата му! Винаги съм мечтала да посетя САЩ и това ще е страхотен повод да го направя“, сподели Християна. Тогава Майк Тайсън се обърна към мениджъра си Крис Смит с думите: „Трябва да организираш това. Заеми се!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тайсън кючек

    0 0 Отговор
    Тайсъна, ще ги пори като Митьо Пищова :)
  • 2 Тя сама си го търси

    0 0 Отговор
    А щом го търси ще и го набабанят!