17 Октомври, 2016 01:16 2 387 1

Никол все по-секси, цели да радва Димитров

  • шерцингер-
  • димитров-
  • по-предизвикателна-
  • секси-
  • мацка

Попзвездата Никол Шерцингер е сменила визията си с цел да угоди на Григор Димитров.

38-годишната мацка е започнала да се облича все по-ефирно и предизвикателно откакто има връзка с българския тенисист. Този анализ на стила на Шерцингер бе направен от британското издание "Дейли Мирър".

"Никол е все по-предизвикателна. Тя грее от щастие и това я прави още по-красива. За това има само една причина – новата й любов. Откакто е с българската тенис звезда Григор Димитров, Шерцингер определено е по-различна", пише вестникът.

По информации на изданието, американката се очаква да пътува през следващата седмица за Стокхолм, където Гришо ще участва на турнир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Григор

    0 0 Отговор
    Да е жив и здрав Адаша , все така да греят жените около него , а ние да се радваме на неговата игра !!!