Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 08:41 1 649 1

Тежко остава състоянието на децата пострадали в катастрофа

  • дядо-
  • деца-
  • състояние-
  • тежко-
  • катастрофа
Тежко остава състоянието на децата пострадали в катастрофа - 1

Тежко остава състоянието на двете деца, които пострадаха при катастрофа край мездренското село Ребърково в понеделник.

Фаталният инцидент отне живота на друго дете и възрастен мъж на завой, който местните хора наричат "турския". Наименованието идвало от многото катастрофи, ставащи от години предимно с турски ТИР-ове.

При вчерашния инцидент също става дума за удар между камион и лек автомобил. В него загинаха дядо и внуче.

Другите две внучета са откарани в кома в "Пирогов". 7-годишното момиче постъпи с политравма-тежка черепно-мозъчна травма, открита фрактура на едното бедро и разкъсно-контузни рани по главата и тялото.

6-годишното момче има черепно-мозъчна травма и голяма разкъсно-контузна травма на главата. Децата са настанени в детската реанимация на "Пирогов".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    0 0 Отговор
    Интересното в случая е защо никой не реагира и не се обезопаси този завой.Защо не вкарат в затвора служителите отговорни за безопасността на този участък и липсата на достатъчно ограничения на скороста и предупредителни знаци и изобщо липса на каквато и да било сериозна организация на движението на въпросното място след като се знае че има концентрация ан ПТП.