21 Октомври, 2016 20:30 7 181 0

Клоуни с бухалки и триони тероризират Германия (Видео)

  • германия-
  • клоуни-
  • триони-
  • резачки

Истерията с клоуните, плашещи хората, вече е ежедневие и в Европа

Клоуни с бухалки и триони тероризират Германия (Видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Масовата истерия, която включва обикалящи клоуни, плашещи хората, вече е ежедневие и на Стария континент, след като хвърли в шок и ужас американците.

Германски медии съобщават за случаи, при които клоуни, въоръжени с бухалки и моторни триони, плашат хората по улиците на Федералната република.

Полицията в Рощок съобщава за два случая на нападения на клоуни с бейзболни бухалки срещу хора в пристанищния град. Все още не е ясно дали инцидентите са свързани. При единият от тях 19-годишен младеж е получил сериозни контузии.

Жена разказала пред полицията, че клоун с моторен трион я заговорил на улицата. 15-годишно момче позвънило на спешния телефон, за да съобщи за маскиран, който се разхожда с нож в ръка. Жена от Весел също алармирала властите, че един човек, маскиран като клоун, изскочил от храстите и се опитал да запали моторен трион.

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА