4 206 7

Американка продава девствеността си от обич към семейството

Младото момиче мечтае един ден да стане юрист

Американка продава девствеността си от обич към семейството
Стопкадър: Си Ен Ен
Денис Джамбазов

20-годишна американка започна работа в бордей в щата Невада. За разлика от другите момичета, обаче, тя не прави секс, пише Си Ен Ен.

В западния американски щат проституцията е легална. Катрин Стоун е избрала този път от обич към семейството. През 2014 година къщата, в която живеят тя и нейните близки, е унищожена при пожар. Нямат застраховка.

Наскоро младото момиче, което мечтае да учи в колеж и да стане адвокат, вижда реклама в интернет, която й обещава много пари. Поради това е решила да продаде... девствеността си.

Катрин Стоун се е свързала с Денис Хоф, собственик на бордеи, и му е споделила желанието си. „Това е нейният избор. Не мисля, че е добра идея някое момиче да изпие шест текили и по този начин да загуби девствеността си“, заяви Хоф.

Самата Стоун споделя, че голямата й мечта е да запише право и да практикува професията, но заради пожара целият й свят се преобърнал.

„Идеята да продам девствеността си се зароди, докато сърфирах в интернет. Прочетох за бордеите и видях в тях шанс да оправя проблемите си“, заяви американката.

Денис Хоф, собственик на седем бордея в Невада, заяви, че всяка седмица получава 2-3 подобни предложения. Той се е съгласил да помогне на младото момиче, но само ако получи 50% от сумата.

„Хората казват, че трябва да го направиш от любов. Но ако се замислите – аз го правя, защото обичам моето семейство“, споделя Стоун.

Нейната девственост към момента се оценява на близо 400 000 долара (такава сума е достигната на търга), но тя изчаква перфектната оферта.

„Чакам мъж, с когото да почувствам връзка, така че изживяването да бъде специално и за двамата“, казва момичето.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ганчо
  Отговор
  1 16:10  22.10.16
  Ай ся- 400000$, за ква се помисли тая, за единствената слива в света. За тез пари в Тайланд, ще го набутвам докато съм жив. Може и наследство за внуците да оставя...

  Коментиран от #6

 • Кор
  Отговор
  2 16:28  22.10.16
  Още не е почнала да го прави, а вече проституира! Розови оправдания за мръсна реалност. Сега заради пожара после, ще е заради нещо друго, "оправдания" винаги, ще се намерят! Ама и сводника си го бива - 50% !?!? Само, кой е лудия в цялата схема готов да дава 400 хил.!? Иначе всяка хитруша може да вложи там няколко хил. долара за операция по възстановяване на девствеността и после да умножи вложеното стократно с малко театро. Явно балъците са последното нещо, кото ще изчезне от тая земя ;)
 • копеле
  Отговор
  3 16:55  22.10.16
  Ку.ва неземна
 • рес еоод
  Отговор
  4 18:00  22.10.16
  Да последва призива на мадона
 • мъжкар
  Отговор
  5 19:05  22.10.16
  УУУОООХХХААААААА!Тва ако го прибарам в БМВ-то направо ше му се изтъркат зъбите от кавали и после ше го гъча на предния капак !!!!!УУООХХААААА!!!!
 • Сумитомо
  Отговор
  6 02:42  23.10.16

  До коментар #1 от "Ганчо":

  А в България колко реколти от сливи ще береш. Още като бях млад и ми се закове погледа на някое ку.ве, съветът на старите кучета беше "50 ле“а и е твоя". Ами, един час работа с приятен младеж като мен, малко натискане в леглото, две-три сочни свирки като на влакчетата и печели пари колкото хората със заплата 500 лева правят за три дни. Тази обаче е рядко грозна и не знам сериозен човек как би се навил.

  Коментиран от #7

 • Сумитомо
  Отговор
  7 02:49  23.10.16

  До коментар #6 от "Сумитомо":

  Ми остави другото, ама днес отново ги гледам и слушам - говорим за реколтите от сливи. Да си забелязал, че обикновено жените имат телефоните на всички от фирмата, в която работят? Ако се досещаш - кеф ти Данчо, кеф ти Панчо. Постоянно някой им звъни, постоянно има поводи за разговор, за покана "на кафе" и т.н. Нали не смяташ, че някоя ще си сложи девствен пояс?!

Напиши коментар:


Публикувай