6 600 8

Как се отговаря на забележка за неправилно паркиране – с храчка (Видео)

Стефанаки Йоанис

Споровете за неправилно паркиране са чести в големите градове. Жена паркира пред знак „Гараж – забранено паркирането“. На забележка от снимащия я, че тя е паркирала на частна собственост. Тя се изхрачва и започва да кълне, че не трябва да я снимат.

Мъжът отговаря, че е на своята частна собственост и може да прави каквото си иска.

Вие преценете кой е прав....

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мани
  Отговор
  1 16:13  23.10.16
  Да! Просташко е! Но България се опитва да живее в София. Като се прибирам в квартала си,гледам да успея не да паркирам правилно, а да успея да намеря място което да не е на 3 км. от имота ми...Че около мен са наспирали сите номади от кол и въже...
 • некойси
  Отговор
  2 16:16  23.10.16
  Ах, за момент си помислих че е нашенска циганка (примерно от столипиново), а то се оказа че била UK-ска такава :)
 • гост
  Отговор
  3 20:18  23.10.16
  Да, но там тази ще си отнесе глобата май-малко заради превозването на детето без обезопасителна седалка. У нас полицаите и мнозинството от хората така си карат децата. Простотия направи, ала му се обясни и не му скочи да го рита, хапе, драска и да крещи като заклана, както правят нашите цигани. И най-важното е, че има някой който да й държи сметка, у нас кой на кого държи сметка за това, как си вози детето, как си хвърля боклука на земята, как чупи общинската собственост или как паркира.
 • аяа
  Отговор
  4 01:17  24.10.16
  Защо трябва да ни занимавате с английски простотии? Нямаме ли си нашенски такива! Ич не ме брига как някой в Зимбабве напсувал или наплюл някой!

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  5 01:18  24.10.16
  по зле са от нас
 • 6 01:23  24.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • На Деса бръснатата шишарка
  Отговор
  7 01:29  24.10.16
  То само циганките да са такива - с мед да ги намажеш! Срещал съм такива жени, че много добре разбира, че не е права, но обижда, крещи, напада емоционално, а и направо с юмруци. Мъчи се да те надговори, да те подиграе или да ти се надсмее, щото си купила имотец, макар въобще покупката на имот нищичко общо да няма с евентуалната разправия или спор. Даваш конкретни логични аргументи и причини за своите действия, тя започва да те прекъсва и да ти повтаря едно и също. Разбирам защо често жената е сравнявана със змия!
 • МАО ДЗЕ ДУН
  Отговор
  8 15:33  24.10.16
  Абе що си абите нервите - ножа в ДВЕ гуми / минимум / и си ходи споко

Напиши коментар:


Публикувай