24 Октомври, 2016 06:10 2 366 0

Всеки ден с Путин (снимки)

  • путин-
  • владимир путин-
  • календар-
  • 2017 година-
  • tematièn

През 2017 г. феновете на руския държавен глава ще могат да се наслаждават на своя герой

2016 г. е към своя край и независимо дали мислите за наближаващата 2017 г. или не, издателите и печатарите вече трескаво подготвят и печатат календари за новата година, която има-няма 2 месеца и ще потропа на вратите ни.

Кученца, котенца, пасторални пейзажи, фотографии на произведения на изкуството или разгърдени каки по бански костюми вече надничат от страниците на календарите. Разбира няма как да пропуснем и онези, посветени на известните и славни личности от нашето настояще.

По вестникарските будки в Русия се появи тематичен календар за 2017 г. с руския държавен глава Владимир Путин.

На страниците му се мъдрят ласкателни снимки на президента, придружени от подбрани негови цитати.

През следващата година феновете на президента ще могат да му се радват и възхищават всеки ден в продължение на 12 месеца. Те ще могат да с любуват на снимките, от които Путин се усмихва топло и приветливо, прегръща котки, демонстрира сила и достолепие. Едновременно с това те ще могат да черпят мъдрост и вдъхновение от дълбокомислените му слова, които вървят с всяка една от снимките.

Вижте как изглежда "Една година с президента на Русия"

Януари: "За Коледа пожелавам на православните християни радост, мир и успех в добрите дела! Този празник ни носи радост и повдига нашите мисли и чувството за щастие!"

Февруари: "Важно е родителите да посвещават живота си на своите деца, за да им дадат част от своята душа."

Март: "Моето коте и аз се обикнахме от пръв поглед! Обичам животните и без съмнение те го усещат."

Април: "Прекарах целия ден в ходене, ходих почти девет километра из планините и все още го усещам!"

Май: "Наш дълг е да пазим спомена за загиналите във Великата отечествена война и да се грижим за войниците, които са оцелели."

Юни: "Да отидете на почивка в Русия трябва да бъде нещо удобно, интересно и евтино!"

Юли: "На човечеството ще му е интересно да знае, че имаме такива природни богатства! Мисля, че хората ще идват от всички краища на света!"

Август: "Не можете да живеете без хляб. Правилно е да се каже, че хлябът е източник на живот. Това е било, е и със сигурност ще бъде завинаги..."

Септември: "Усещането е много интересно и адреналинът се покачва. Птиците ме следваха от ляво и отдясно, толкова бяха красиви."

Октомври: "Да вдъхновим хората да обичат Русия. В това изречение има желание да открием красотата и разнообразието и да го представим на руския народ и на целия свят."

Ноември: "Предизвикателството е да се създаде армия, която да е в състояние да пази суверенитета на Русия, съюзите ни и трайния мир."

Декември: "Скъпи приятели! Скоро ще дойде новата година. Тази великолепна точка между миналото и бъдещето ни е позната от детството. Ние я чакаме с щастие, надежда и вълнение!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА