Last news in Fakti

26 Октомври, 2016 04:32 2 309 0

Батман подгони клоуните-убийци на Острова

  • батман-
  • клоуни-
  • великобритания-
  • клоун

Маскиран британец, облечен като Човека прилеп, патрулира по улиците и успокоява децата

Масовата истерия, която включва клоуни-убийци, които обикалят улиците и плашат хората, се роди в САЩ, но вече е ежедневие и на Стария континент. Манията всява страх и ужас сред възрастните и отваря много работа на полицията. Големите жертви обаче са децата, които изпадат в ужас при мисълта за клоун с моторна резачка и бухалка, който ги чака на улицата.

Всички деца в Обединеното кралство вече могат да спят спокойно, защото имат сигурен защитник. Самият Батман тръгна по улиците на лов за клоуни и обеща да ги вкара бързо зад решетките, пише в. "Дейли стар"

Разбира се, няма нищо свръхестествено, зад маската на Човека прилеп е 47-годишният Гари Бедфорд от Къмбрия, който в часовете, когато не преследва клоуни работи като мениджър в строителството. 

Гари е сформирал екип от 12 души и дори е открил специална телефонна линия, на която деца могат да му звънят за помощ. Мъжът разполага с костюм на супергероя, няма Батмобил, но бързо посещава адреси и помага при нужда

"Казвам на хлапетата, че щом мога да победя Жокера, Пингвина и Бейн разни смешни клоуни не са никакъв проблем за мен", споделя Бедфорд. Всички са доволни от новата служба на Гари, а малчуганите вече спят много по-спокойно, разказват техните доволни родители. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА