29 Октомври, 2016 23:30 1 777 0

ФБР отново разпитва Анджелина Джоли

  • джоли-
  • пит-
  • инцидент-
  • разпит-
  • фбр-
  • развод
ФБР отново разпитва Анджелина Джоли - 1
Снимка: БТА/АР

Четири часа Анджелина Джоли дава показания пред ФБР за случилото се на борда на частния самолет, пътуващ от Франция към Калифорния. Именно тогава се случи инцидентът с Брад Пит, който ударил 15-годишния си син Мадокс. Звездата напълно съдействала на разследващите, които поговорили и с някои от децата, пише UsWeekly.com.

„Агентите искаха да научат подробности за всичко, случило се по време на полета. От момента, в който излетя самолетът до неговото приземяване“, съобщава източник пред изданието.

Според него, те събират информация за да предявят обвинение в нападение. Мадокс, заедно с 12-годишната Пакс, 11-годишната Захара, 10-годишната Шайло и 8-годишните близнаци Нокс и Вивиан останаха да живеят с Джоли, докато Пит получи право да ги посещава в присъствието на специалист.
На 25 октомври стана ясно, че полицията в Лос Анджелис не е разширила разследването си срещу Брад Пит.

Според списание InTouch, фактът, че те не са решили случая, означава, че става нещо по-сериозно.
Продължаващото разследване е основна причина да не продължи разводът между Пит и Анджелина, тъй като тя се стреми да получи пълно попечителство, но и актьорът иска да гледа децата. Именно от разследването ще стане ясно дали ще получи възможност да има по-големи права над децата.

Пит вече се съгласи да дава проби за употреба на наркотици и алкохол, а също така да се среща с децата само в присъствието на психолог. Според източника на InTouch, „Брад е отвратен от начина, по който Анджи подхожда към цялата ситуация, но се притеснява за безопасността на децата си“.
Джоли подаде молба за развод в съда в Лос Анджелис на 19 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА