Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 13:31 2 697 5

Шоумен предложи орален секс на Клинтън в Белия дом (Видео)

  • моника люински-
  • бил клинтън-
  • хилари клинтън

"Аз ще бъда под стола вместо Моника Люински", обещава Никита Джигурда

Скандален украински шоумен, който живее в САЩ, предложи орален секс на Хилари Клинтън. Никита Джигурда е напълно уверен в победата на кандидата на демократите на 8 ноември. Той предложи да повтори програмата, която Моника Люински приложи на президента Бил Клинтън в Овалния кабинет в края на миналия век.

Джигурда вече получи американско гражданство и сега се надява лично Хилари да му даде паспорта. Той описва ситуацията по следния начин: „Тя ще ми връчи документите в скоро време. Лично. Клинтън и аз в Белия дом. Аз ще бъда под стола вместо Моника Люински“.

Романът на Моника и Бил, по това време президент и настоящ съпруг на Хилари Клинтън, стана публично достояние през 1998 г. Държавният глава първо отрече всичко, но после призна за интимните си отношения с Люински. Президентът беше обвинен в лъжесвидетелство и по чудо се отърва невредим при последвалата процедура по импийчмънт.

Хилари Клинтън постъпи дипломатично преди 18 години и публично защити съпруга си.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Силикона

    0 0 Отговор
    1988 година Клинтън и Люински ? Аз бих се заклел че е доста по-късно - 94-95г ?
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Украйна може да се гордее с това...
  • 3 Редовен посетител

    0 0 Отговор
    От Пазарджишкия затвор предлагаме на шоумена всякакво креватно шоу!
  • 4 Янко

    0 0 Отговор
    И Моника е била саксофонистка като него!
  • 5 кроко

    0 0 Отговор
    Това педи явно доста преди родината си е приело западните ценности! Де е сега деса-стоян да го порицае защо е напуснал Украйна и да го посъветва да се върне там и да помогне за популяризирането на новите „ценности”