1 082 1

Марая Кери иска обезщетение от бившия си

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Марая Кери не успя да стане съпруга на австралийския милиардер Джеймс Пакър, но това не ѝ пречи да се държи като такава. Певицата бе спонтанно зарязана от годеника си преди дни в разгара на подготовката на сватбата им и според нейни близки била напълно „съсипана“. Не дотолкова обаче, за да поиска солидно обезщетение в размер на 50 милиона долара затова, че заради бизнесмена се пренесла с децата си в Лос Анджелис. Кери настоявала Пакър да ѝ купи зрелищен имот в Града на ангелите и вече се оглеждала за къщи, пише TMZ.

„Разбира се, че Марая иска пари, но тя няма да получи 50 милиона долара. Все още не се водят преговори за пари, тъй като двамата не са си говорили откакто се разделиха. Той ѝ остави годежния пръстен и няма да ѝ даде и цент повече. Марая се опитва да изкара Джеймс виновен за прекратяването на турнето си в Южна Америка, но това е абсурдно. Преди няколко дни тя обвини за провала промоутърите си“, разкри пред медията близък до двойката.

„Раздялата буквално съсипа Марая. Тя обичаше Джеймс и планираше да се омъжи за него. Направи грандиозни промени в живота си, за да бъдат заедно. Премести се в Лос Анджелис, за да може да бъде близо до децата си“, добави друг източник.

Кери виняла за раздялата не себе си, а близкия приятел на бизнесмена Томи Дейвис. По думите ѝ Джеймс се променил много след познанството си с мъжа, който е бил главен говорител на сциентоложката църква в периода 2005-2011 г. Томи учел Пакър да живее по-пестеливо и скъпите подаръци, които австралиецът правел на Марая рязко намалели, което довело до допълнително напрежение между бившите годеници.

Джеймс Пакър е сред най-богатите мъже в Австралия, като състоянието му е оценено на малко над 3 милиарда долара.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • упс
    Отговор
    1 00:35  03.11.16
    Алчна! Тоя път обаче за една бройка не и й се е получило и тоя се е отървал почти невредим!

Напиши коментар:


Публикувай