Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 13:13 1 009 0

Адел страдала от следродилна депресия

  • адел-
  • певица-
  • депресия-
  • дете-
  • раждане-
  • следродилна

Певицата роди сина си преди четири години

Адел страдала от следродилна депресия - 1
Снимка: БТА/ AP

Британската звезда Адел разкри, че след раждането на сина си Анджело е страдала от следродилна депресия, съобщи Vanity Fair.

28-годишната певица, която роди сина си преди четири години, сподели, че тогава е била в депресия. Смятала, че е направила най-лошото решение в живота си.

В този момент дори мислела, че не иска повече деца и никога няма да може да роди още едно. Постепенно обаче се отърсила от мрачните мисли – не без помощта и на приятелки, изпаднали в същото положение – и сега се чувства прекрасно.

Поп иконата сподели, че „обича сина си повече от всичко“, но е изпитвала истински трудности да се адаптира към майчинството.

Адел разкри, че не е взимала антидепресанти, а вместо това е говорила с други майки, изпаднали в същото положение, което й помогнало да види светлина в тунела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА