4 478 0

Най-лошата свекърва

Венелина Маринова

Свекървите са неразделна част от радостите, които идват с брачния живот, и някои дори твърдят, че несправедливо имат лоша слава.

Но шокиращата история на една жена за това как свекърва й реагира на решението й да не разбират пола на очакваното бебе разбуни духовете сред много семейни двойки.

Жената споделя в писмо до британско списание, че имала сърдечна връзка със своята свекърва през шестте години брак с мъжа си.

"Сега съм бременна с първото внуче на семейството му. Съпругът ми и аз заедно решихме, че не искаме да знаем пола преди раждането," пише тя.

"Свекърва ми се вбеси от нашето решение, въпреки че аз се опитах да я успокоя, като приех да посещавам акушера, който тя предложи и позволявайки й да присъства моите пренатални прегледи. Но тя повдигаше въпроса за пола при всяка възможност. "

При следващото посещение при гинеколога си, жената изненадващо срещнала свекърва си да излиза широко усмихната от кабинета му.

"Няколко дни по-късно получих съобщения от членове на семейството ми, с които ме поздравяваха за момиченцето, което очаквах!"

Жената завършва писмото си с думите, че се чувства наранена и предадена от действията на майката на съпруга си, и те двамата са решили тя да не присъства на раждането на бебето.

Това не е първият случай, когато свекърва причинява тревога на младо семейство. Друга жена от Великобритания споделя в социална мрежа, че бъдещата й свекърва решила да бъде в бял костюм на сватбата им, въпреки изричните молби и предупреждения, че не е проява да добър вкус гостите на сватба да носят бяло. Получените коментари в интернет се разделили на две – някои смятали, че свекървата може да облича каквото си иска, други – били срещу това.

А вие какво мислите?Напиши коментар:


Публикувай