Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 00:30 1 330 0

Горан Брегович стяга белия костюм за Варна (видео)

  • горан брегович-
  • варна-
  • концерт

Шоуто обещава да се превърне в събитието на годината за меломаните от Източна България

На 14.11. зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна ще посрещне балканската мегазвезда Горан Брегович и мощния звук на Оркестъра за сватби и погребения.

Концертът обещава да се превърне в събитието на годината за хилядите фенове от Източна България. 

Познавачите със сигурност ще чуят в зала "Конгресна" великите парчета на своя идол, които преобърнаха представите за филмова музика в края на ХХ век. Но освен тях Брега обещава и няколко песни от „Кармен с щастлив край“, ще има и хитове от албума „Шампанско за цигани“, както и от следващия му диск „Три писма от Сараево“. 

Заедно с Оркестъра за сватби и погребения ще бъдат и българските певици, които вече от 20 години пътуват с Брегович и неговата музика по света. 

Билетите от 60 и 80 лв. са изчерпани. организаторите на концерта от Loud Concerts и Елит Мюзик пуснаха 30 допълнителни билета от 60 лв. в Сектор А. В продажба са и допълнителни билети по 45 и 55 лв. в Сектори В и D. Билетите за правостоящи са по 30 лв. А както феновете знаят, най-разбиващият купон на концертите на Брега е на една ръка разстояние от Оркестъра за сватби и погребения – пред самата сцена. 

Билети за концерта на Горан Брегович във Варна могат да се купят от Двореца на културата и спорта и от мрежата на Еventim в цялата страна – бензиностанции OMV, магазинитe Office 1 Superstore, Техонополис, книжарници Orange, както и в интернет. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА