5 Ноември, 2016 01:31 1 384 2

Хемсуърт и Сайръс отново пред раздяла

  • сайръс-
  • хемсуърт-
  • годеж-
  • предбрачен договор-
  • раздяла
Хемсуърт и Сайръс отново пред раздяла - 1
Снимка: БТА/АР

Времето тече, а връзката на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт става все по-нестабилна с приближаващата им сватба. Слуховете, че те са пред раздяла и венчавка няма да има напоследък са все по-упорити.

Близки до певицата разкриха, че поредният препъникамък е спорът помежду им за предбрачен договор. Австралиецът настоявал за такъв, който да му осигури половината имущество на блондинката, придобито по време на брака им при евентуален развод.

Екипът на Майли обаче бил на съвсем друго мнение и близките ѝ я навивали в никакъв случай да не се съгласява на подобни условия. На всички е ясно, че от тях двамата тя е по-успешната и по-богатата, така че според обкръжението ѝ Хемсуърт само я използвал.

„Според Лиъм най-честно е той да получи половината ѝ състояние, придобито по време на брака, ако двамата решат да се разведат. Нейните хора обаче не искат и да чуят за подобно споразумение. Те подозират, че той я използва за PR и поредното му изискване е огромен червен флаг във връзката им“, призна човек от близкия кръг на Сайръс пред Radar Online.

Друг източник неотдавна добави, че самата Майли имала големи колебания относно предстоящата сватба с неясна дата, като тя не се притеснявала за парите си, а за това, че не ѝ допадал животът на примерна съпруга и домакиня, каквато Лиъм искал тя да бъде.

Сайръс и Хемсуърт имат епична връзка, която вече веднъж приключи гръмко през 2013 с разтрогване на годежа им след 4-годишен романс. Двойката се събра в края на миналата година като Майли веднага сложи годежния пръстен отново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Тези още не са се оженили ( и надали ще го направят),но вече делят имуществото при развода!Каква романтика,направо да се трогнеш до сълзи...
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Трябва да си напълно луд за да се ожениш за Майли Сайръс. Ч.каш и бягаш и те така.