730 0

Идея за почивните дните - СПА център с басейни с вино

СПА център предлага къпане във вино

Венелина Маринова

Тематичен СПА център предлага басейни с червено вино, кафе, саке, и зелен чай, всеки от които има различни ползи за здравето.

В края на тежка работна седмица за много хора един от най-добрите начини да се отпуснат е с чаша-две червено вино. В спа център в Япония предлагат нещо повече - не просто да пийнете, а направо да се изкъпете в басейн, пълен с мерло или бордо, съобщава британският „Дейлимейл”.

Винотерапията е известна с релаксиращия си ефект, както и с подмладяващите си свойства, от които още в древни времена се е възползвала дори Клеопатра.

Ако къпането в алкохол в името на здравето не е по ваш вкус, то можете да се потопите в другите, пълни с необичайни течности, басейни.

Японският спа център предлага горещи вани с кафе, саке, зелен чай и дори полуготови нудли, всички от които имат различни ползи за здравето.

Вана със саке действа срещу лунички и старчески петна, със зелен чай пък е полезна за кожата и имунната система. Ползите от кафето за тялото са безброй – но основно то е най-добрият стимулант за тяло.

И макар че винотерапията в спа центъра е достъпна само 12 дни в годината, дестинацията е много  популярна и препоръчвана в туристическите сайтове.Напиши коментар:


Публикувай