Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 12:14 1 064 0

Идея за почивните дните - СПА център с басейни с вино

  • спа център-
  • винотерапия-
  • басейни

СПА център предлага къпане във вино

Тематичен СПА център предлага басейни с червено вино, кафе, саке, и зелен чай, всеки от които има различни ползи за здравето.

В края на тежка работна седмица за много хора един от най-добрите начини да се отпуснат е с чаша-две червено вино. В спа център в Япония предлагат нещо повече - не просто да пийнете, а направо да се изкъпете в басейн, пълен с мерло или бордо, съобщава британският „Дейлимейл”.

Винотерапията е известна с релаксиращия си ефект, както и с подмладяващите си свойства, от които още в древни времена се е възползвала дори Клеопатра.

Ако къпането в алкохол в името на здравето не е по ваш вкус, то можете да се потопите в другите, пълни с необичайни течности, басейни.

Японският спа център предлага горещи вани с кафе, саке, зелен чай и дори полуготови нудли, всички от които имат различни ползи за здравето.

Вана със саке действа срещу лунички и старчески петна, със зелен чай пък е полезна за кожата и имунната система. Ползите от кафето за тялото са безброй – но основно то е най-добрият стимулант за тяло.

И макар че винотерапията в спа центъра е достъпна само 12 дни в годината, дестинацията е много  популярна и препоръчвана в туристическите сайтове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА