6 Ноември, 2016 00:30 36 691 6

Секс пози за бременни (снимки)

  • секс-
  • бременност-
  • пози-
  • кучешката

Съветът на експертите се свежда единствено до това с напредването на бременността сексът да става по-бавен и нежен, като партньорите се стараят да избягват натиск върху корема на жената, информира woman.hotnews.bg и предлага списък с най-подходящите секс пози за бременни:

Поза "eздач”

Една от най-подходящите секс пози през бременността е тази, при която дамата е отгоре. Позицията не оказва натиск върху стомаха на жената, цялата тежест от сексуалния акт се пада на мъжа, а жената се наслаждава напълно на възможността сама да контролира проникването, темпото и интензитета.

Когато партньорката е в третия триместър, жената вместо в клекнало, може да се позиционира в колянно положение. Той, седнал на стол, а тя – върху неговия скут.

Тази поза може да експериментирате по два начина: първият, като седнете с гръб към него (краката ви са събрани), и вторият – с лице към него, като краката ви са разкрачени. Уверете се, че краката ви докосват земята, така че да чувствате добра опора под себе си. Позата предлагат удобство и позволява на жената сама да контролира интензитета и ритъма на тласъците.



Поза "Лъжици" 

При тази поза партньорите лежат на една страна, така че жената да е с гръб към мъжа. Позата позволява мъжът да проникне лесно отзад. Нужно е само да издадете назад таза си. Проникването е плитко, няма риск от неразположение, а и коремът остава без риск от прекомерен натиск. Чудесна позиция, подходяща най-вече за третото тримесечие от бременността, когато коремът е голям и не бива да бъде притискан. Позицията е изключително удобна и за двамата партньори, тъй като не изисква особено напрежение и динамика.

"Кучешка"

Една от класическите секс пози – „кучешката“, е много приятна, ако нямате проблем с дълбокото проникване. Единственото усилие, което в определени случаи може да ви създаде дискомфорт, е натоварването върху ръцете и коленете. Но в случая лактите също могат да играят добра опорна роля. Контролът се пада на мъжа, така че е добре той да се старае движенията, които прави, да са по-внимателни, бавни и нежни.

Поза "Ножица"

Партньорите са легнали в противоположни посоки с кръстосани едни в други крака) Мъжът е легнал на една страна като опорният му крак е сгънат в коляното, а другото коляно сочи тавана. Половинката му също е позиционирала тялото си на една страна и се опира на лакти. Единият й крак е между краката на партньора й, а другият почти под мишницата му. Тя се подпира на стъпала, защото колената й трябва да са свободни, за да може да влезе в темпо. Позицията позволява нежно, бавно и плитко проникване, а коремът на жената е освободен от всякакво притискане. 



На ръба на леглото

Дамата е седнала на ръба на леглото и легнала назад по гръб. Той коленичи или e наведен над нея. Позата дава възможност за дълбоко и бавно проникване. Можете да увиете краката си около кръста на партньора си. Ако започнете да се чувствате замаяни в легнало положение, поставете няколко възглавници под горната част на гърба и главата си.
 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    глупости
  • 2 Джими

    1 1 Отговор
    Е това ,вече е върха!
  • 3 некойси

    0 0 Отговор
    Пропуснали са да отбележат и поза от последния месец на бременнистта - пещерата и вълка :)
    Вълка застава пред входа на пещерата и започва да вие колкото сила има :)
  • 4 Димитър Колев

    0 2 Отговор
    .аси получих ерекция докато четях тази статия, дали е нормално или съм сексуален маниак.....
  • 5 Udri Ujno

    0 0 Отговор
    Забравихте най-важната!
    Вълчата поза - сядаш до дупката и виеш, АУУУУУУУУУУ!!!
    Весел изборен ден! :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.