33 406 6

Секс пози за бременни (снимки)

Венелина Маринова

Съветът на експертите се свежда единствено до това с напредването на бременността сексът да става по-бавен и нежен, като партньорите се стараят да избягват натиск върху корема на жената, информира woman.hotnews.bg и предлага списък с най-подходящите секс пози за бременни:

Поза "eздач”

Една от най-подходящите секс пози през бременността е тази, при която дамата е отгоре. Позицията не оказва натиск върху стомаха на жената, цялата тежест от сексуалния акт се пада на мъжа, а жената се наслаждава напълно на възможността сама да контролира проникването, темпото и интензитета.

Когато партньорката е в третия триместър, жената вместо в клекнало, може да се позиционира в колянно положение. Той, седнал на стол, а тя – върху неговия скут.

Тази поза може да експериментирате по два начина: първият, като седнете с гръб към него (краката ви са събрани), и вторият – с лице към него, като краката ви са разкрачени. Уверете се, че краката ви докосват земята, така че да чувствате добра опора под себе си. Позата предлагат удобство и позволява на жената сама да контролира интензитета и ритъма на тласъците.Поза "Лъжици" 

При тази поза партньорите лежат на една страна, така че жената да е с гръб към мъжа. Позата позволява мъжът да проникне лесно отзад. Нужно е само да издадете назад таза си. Проникването е плитко, няма риск от неразположение, а и коремът остава без риск от прекомерен натиск. Чудесна позиция, подходяща най-вече за третото тримесечие от бременността, когато коремът е голям и не бива да бъде притискан. Позицията е изключително удобна и за двамата партньори, тъй като не изисква особено напрежение и динамика.

"Кучешка"

Една от класическите секс пози – „кучешката“, е много приятна, ако нямате проблем с дълбокото проникване. Единственото усилие, което в определени случаи може да ви създаде дискомфорт, е натоварването върху ръцете и коленете. Но в случая лактите също могат да играят добра опорна роля. Контролът се пада на мъжа, така че е добре той да се старае движенията, които прави, да са по-внимателни, бавни и нежни.

Поза "Ножица"

Партньорите са легнали в противоположни посоки с кръстосани едни в други крака) Мъжът е легнал на една страна като опорният му крак е сгънат в коляното, а другото коляно сочи тавана. Половинката му също е позиционирала тялото си на една страна и се опира на лакти. Единият й крак е между краката на партньора й, а другият почти под мишницата му. Тя се подпира на стъпала, защото колената й трябва да са свободни, за да може да влезе в темпо. Позицията позволява нежно, бавно и плитко проникване, а коремът на жената е освободен от всякакво притискане. На ръба на леглото

Дамата е седнала на ръба на леглото и легнала назад по гръб. Той коленичи или e наведен над нея. Позата дава възможност за дълбоко и бавно проникване. Можете да увиете краката си около кръста на партньора си. Ако започнете да се чувствате замаяни в легнало положение, поставете няколко възглавници под горната част на гърба и главата си.
 Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 01:58  06.11.16
  глупости
 • Джими
  Отговор
  2 04:33  06.11.16
  Е това ,вече е върха!
 • некойси
  Отговор
  3 09:14  06.11.16
  Пропуснали са да отбележат и поза от последния месец на бременнистта - пещерата и вълка :) Вълка застава пред входа на пещерата и започва да вие колкото сила има :)
 • Димитър Колев
  Отговор
  4 10:49  06.11.16
  .аси получих ерекция докато четях тази статия, дали е нормално или съм сексуален маниак.....
 • Udri Ujno
  Отговор
  5 13:36  06.11.16
  Забравихте най-важната! Вълчата поза - сядаш до дупката и виеш, АУУУУУУУУУУ!!! Весел изборен ден! :)
 • 6 18:38  06.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай