6 Ноември, 2016 10:42 5 287 4

Къде да докосваме жените при секс

  • жени-
  • секс-
  • докосваме

Фаворитът на дамите са гърдите

Ново изследване показва, къде мъжете трябва да докосват жените, за да могат дамите да изпитат най-голямо удоволствие по време на секс, съобщи „Дейли Стар“.

Анкета сред представителки на нежния пол показва, коя е най-ерогенната зона в тяхното тяло.

В крайна сметка цели 34% от дамите признават, че докосването по гърдите ги възбужда най-много. Те заявяват, че зърната на гърдите са частта от тялото им, която им доставя най-голямо удоволствие.

Може да е изненадващо, но второто най-предпочитано място от тяхното тяло, което жените искат да бъде докосвано, е техният врат. Цели 28% признават, че биха искали партньорите им да обръщат по-голямо внимание на врата.

15% признават, че изпитват най-голямо удоволствие от докосване по задните части. 6% предпочитат да ги докосват по гърба. 4% дават предпочитанията си за корема.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селяндур

    0 0 Отговор
    Не зная, къде им харесва най-много, но зная какво им харесва най-много... - ПАРИТЕ! Само докато стои извади една пачка с петдесетачки и я поръси оттгоре и кажи - Мила, това е да се почерпиш утре дето ти е кеф! Е, ако не те изнасили от любов, да не се казвам селяндур! Дори съм правил изследвания - минавам с Ладата облечен с дънки и старо яке покрай муралете и никакво внимание... Взех от един приятел неговото Порше Карреа един ден и се натруфип с един хубав костюм спортен ланец джобен часовник Омега и се пуснах бавничко покрай маците. Едва не им изпопадаха очите и зъбите - то усмивки, то надежди, то мераци да спра и да заговоря повечето от тях. Е, жените са си така от край време - не ес рамно! Но въпроса за "голямата любов" остана открит - тя рядко се случва и намира. Виждал съм жени да скачат в езеро с крокодили за да извадят паднал мъжа си. Но тук не срещнах такава, но съм чувал че има. Е ако срещна подобно нещо ще се оженя. Може и на 80 години да стана, но сис трува. По-добре една година любов с такава, отколкото десетилетия мигиитурски еснафски банален живот с повечето.

    Коментиран от #4

  • 2 НИКОЛАЙ

    0 0 Отговор
    браво селендур.Евала ти
  • 3 шутколизач

    0 0 Отговор
    Ами клитора ?
  • 4 VWandMercedes

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "селяндур":

    Селяндур имаш браво и от мен.