876 1

Адел вдига сватба през декември

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Британската сензация Адел най-накрая се реши да вдигне сватба с дългогодишната си половинка Саймън Конеки. 28-годишната певица и годеникът ѝ по всяка вероятност ще се венчаят в Лос Анджелис около Коледа, за да може да присъства и 9-годишната му дъщеря.

„Планът е двамата да се оженят в Ел Ей. Сватбата ще бъде по време на една от ваканциите, когато на събитието ще може да дойде и дъщерята на Саймън.

Двамата пазят всякакви детайли в тайна, тъй като не желаят излишен шум. Те са толкова дискретни, че Адел дори не слага годежния си пръстен. Държат в течение на личния си живот единствено най-близките си хора“, призна източник пред Daily Mirror.

Адел и Саймън са заедно от 5 години и имат 4-годишен син – Анджело. Двамата се запознаха покрай общия им приятел Ед Шийрън. Преди броени дни те отпразнуваха „юбилея“ си като двойка по много романтичен начин.

По време на един от концертите на звездата, Конеки пусна ръчно направени розови конфети, нашарени с изписани от него послания „Ти си ангел!“, „Обичам те!“ и „Честита годишнина!“.

Конфетите са запазена марка за шоутата на Адел, но обичайно те са бели и на тях са принтирани текстовете на песни на звездата.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • незнайко
    Отговор
    1 08:59  08.11.16
    Ще си говорим след 10 години за развода им ! Дъщерята ще е пълнолетна и гледната точка ще е друга.

Напиши коментар:


Публикувай