Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 01:15 1 050 0

Дрейк иска Риана да ревнува

  • риана-
  • дрейк-
  • суифт-
  • ревност-
  • раздяла
Дрейк иска Риана да ревнува - 1
Снимка: БТА/АР

Риана била бясна на бившето си гадже Дрейк заради това, че той сам пуска слуховете, че излиза с Тейлър Суифт. Рапърът сподели своя снимка с блондинката, направена на 30-ия му рожден ден преди две седмици. Дрейк чества юбилея си в ресторант в Западен Холивуд на 23 октомври.

Той сподели снимката с Тейлър няколко дни след като в медиите се появи слух, че я запознал с майка си. Според жълтата преса обаче, Дрейк просто се опитва да накара Риана да ревнува.

„Риана е бясна от самохвалството на Дрейк за завоеванията му. Той може да играе тези игрички с Тейлър, но не и с Риана“, твърди приближен на поп дивата от Барбадос.

Според други информации Дрейк наистина е запленен от 26-годишната Тейлър, както и тя от него, но и двамата не бързат да започват сериозна връзка, тъй като наскоро претърпяха тежки раздели – той с Риана, а тя с актьора Том Хидълстън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА