8 Ноември, 2016 16:56 1 086 1

Храната не е причина за натравянето на бургаските ученици

  • храната-
  • причина-
  • натравянето-
  • бургаските-
  • ученици

Храната не е причина за неразположението на учениците от Бургас, които бяха на екскурзия в град Пловдив. Резултатите от взетите проби от храната, продуктите използвани за приготвянето на ястията, контактите повърхности в кухнята и посудата на ресторанта в хотела и заведението за обществено хранене в града са отрицателни.

Припомняме, че 100 деца от 8 до 11 клас са бяха на екскурзия в град Пловдив. Около 30 от тях се оплакаха от стомашно неразположение. Част от учениците са се хранили в ресторанта на хотела, в който са били настанени, а друга част в ресторант в града.

Още тогава информацията бе противоречива за неразположението на децата. От хотела заявиха, че в стаите на учениците са били намерени празни бутилки с твърд алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tikvata boiko

    0 0 Отговор
    Ествествено , че ще набедят децата за алкохолици ...